Appeltaart met crumblelaag

Ingredienten

  • Kruimeldeeg

  • 4 appels

  • Steranijs

  • Rasp van 1 citroen

  • 2 eetlepels honing

  • 3 cm gember

  • 100 gr suiker

  • 100 gr zelfrijzende bloem

  • 100 gr boter

  • 1 theelepel kaneel

Bereiding

  • Schil de appels en snij in hapklare stukken

  • Breng de appels aan de kook met steranijs, kaneel, geraspte gember, honing met wat water, deksel op de pan. Laat een paar minuten doorkoken en voeg de citroenrasp toe

  • Meng de koude boter, de suiker, kaneel en bloem tot een crumble

  • Bak taartvorm en crumble gedurende 12 minutenop 180°

  • Kruimel de crumble en leg in de taartvorm

  • Voeg de appels toe en bak nog 6 minuten verder op 180° graden

Smakelijk!

Vorige
Vorige

Japanese mule

Volgende
Volgende

Agua de sandia