Food & Flavours

Onze catering is aangepast aan de momenten van de dag. Een ontbijt of brunch gaat bijvoorbeeld goed samen met een ochtendspa sessie. Heb je een dagspa gereserveerd? Dan kunnen wij instaan voor een licht verteerbare lunch of een snelle hap tussen het wellnessen door. Wie liever na het werk langskomt voor de avondwellness, kan zich wagen aan één of meerdere van onze heerlijke fingerfoods. Voor de hotelgasten die iets uitgebreider wensen te dineren in het restaurant zijn er het vlees- en vismenu van de dag, onze pasta’s en dagmenu’s met soep, hoofdgerecht en dessert.. Voor elk wat wils dus!

Onze ingrediënten komen maximaal van lokale producenten. Alle gerechten worden vers bereid in de keuken van Wu Wei en bewaard en geserveerd in duurzame materialen die versheid garanderen. Voor mensen die geen frieten, sauzen of een traditionele brasseriekeuken verwachten is het dan ook een verademing. Ook een luidruchtige hotelbar vind je bij ons niet terug.

Eten & drinken kan in ons restaurant met familiaire sfeer en zicht op groen, of gezellig in de cafetaria van de wellness (enkel voor wellness gasten), op beide locaties kan dat binnen, of bij mooi weer buiten op de bijhorende terrassen (ware verscholen parels in een groene oase van rust)

Groepen

Wu Wei is de ideale locatie voor groepen tussen 6 en 24 personen die iets te vieren hebben. Een bruiloft in beperkte kring? Een doop- of communiefeestje? Gewoon eens met familie of vrienden bij mekaar? 

Onze eetruimte heeft meer weg van een gezellige huiskamer dan van een restaurant en bevindt zich middenin een groene oase in de stad. Bij mooi weer kan er buiten in de kruidentuin geaperitiefd of gegeten worden. (er is ook een imposante BBQ aanwezig) Alles is vlot toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en met eventuele beperkingen. Daarnaast is er ook een grote overdekte parking aanwezig.

We onderscheiden ons van anderen door maximaal met lokale producten te werken : een visser aan de kust, een hoeveslagerij uit het heuvelland, producten van lokale landbouwers, -telers en -producenten.

Groenten zijn alom aanwezig, sauzen veel minder. Onze inspiratie vinden we onder meer bij Ottolenghi en Jamie Oliver. Dat resulteert in een mix van recepten van over de hele wereld, maar dus met lokale ingrediënten. Gezond maar lekker!

ONZE FORMULES

  • Dagelijkse kost. Een 3 gangen menu. Een soep met een twist, Een groentencreatie met vis of vlees naar keuze én een lekker dessertje. (37 euro/pp)

  • Een feestmaaltijd. Een 4 gangen menu met feestelijke ingrediënten. (54 euro/pp)

  • Ontbijt of brunch. Voor aangelegenheden die zich wat vroeger op de dag afspelen. (respectievelijk 19 en 29 euro/pp)

  • Sharable Fingerfood. Keuze uit een assortiment van dips, bites, soepen, noten, quiches, roasts, vlees, zoetigheden… Samen te stellen in functie van de gelegenheid en honger en ideaal voor aperitiefmomenten en walking dinners.
    (5 euro/persoon/topic)

Heeft u een andere, specifieke wens die u hierboven niet terug kan vinden? Aarzel niet om het ons voor te leggen, wij zijn bereid samen naar de mogelijkheden te kijken. In ons kookboek vind je alvast wat inspiratie…

Wat betreft de dranken kan er à la carte worden gewerkt en hebben we ook forfaits in functie van het type aangelegenheid.

KOSTPRIJS

We rekenen een vaste kost van 250 euro voor het privatiseren van de eetruimte met bediening gedurende 3 uren. Indien het evenement langer duurt, kan je kiezen voor een formule met bediening of voor een zelfbedieningsformule voor de dranken.

Indien gewenst kan het feest ook onder de vorm van een kookworkshop worden georganiseerd!
Hotelkamers huren kan natuurlijk ook. Deze zijn beperkt en worden dus best voldoende op voorhand geboekt.

Interesse in onze kookworkshops?