Genieten in badpak

In de publieke wellness is badpak (bikini, zwembroek…) verplicht en het aantal plaatsen beperkt. Dat zorgt voor een specifieke sfeer. In en rond een ruime binnentuin en een gezellige huiskamer garanderen het binnen- en buitenbad op 32 graden, de traditionele hammam, de drie originele sauna’s, de belevingsdouches en het Japans bad elk seizoen voor een optimale wellness beleving. Je kan deze nog boosten met één van ons selfness pakketten, rituelen, workshops  of specials.

Tijdens de corona-periode kan de hammam enkel prive gehuurd worden. Een reinigingsritueel van 30 minuten met scrubzout, olie en een afsluitende marokaanse thee.(18 euro voor 2 personen)

De publieke wellness is elke dag open van  8 tem 22 uur, op zondag van 8 tot 19 uur. De sauna's worden opgestart om 9.30 uur.

2 handdoeken/persoon, een badjas en slippers zijn ook verplicht. je kan het zelf meebrengen of bij ons huren.

Elk uur worden er maximaal 8 mensen toegelaten voor een wellness moment van 4 uur. de kostprijs is 34 euro/pp. Op zaterdag 39 euro/pp. Tem vertrek om 11 uur is de kostprijs 17 euro/pp. Met aankomst vanaf 19 uur is de kostprijs 29 euro/pp.

En natuurlijk kan je hier nog een duobehandeling- of massage of verzorging bij boeken!

 

Maak je reservatie