Puur & Natuur

In de private sauna kan je als koppel of met een paar vrienden genieten van een fantastische panoramische sauna, een dakterras, een heet waterbad, een dompelton, een Finse cabane met houtvuur en een all weather rustruimte. Een pure saunabeleving kort bij de natuurelementen. Hier is de dresscode vrij. Geen kunstmatige toeters & bellen, gewoon dat waarvoor een saunagang is uitgevonden.

De privé sauna's wordt verhuurd in sessies van 2 uur, startend om 10 uur, 12.15 uuur, 14.30 uur, 16.45 uur, 19 uur of 21.15 uur. In combinatie met een privé sauna  kan je ook 2 uur publieke wellness bij reserveren en op die manier de andere sauna's, het zwembad, de terrassen en de bamboetuin verkennen. Ook een hammam reinigingsritueel behoort tot de mogelijkheen.

2 handdoeken/persoon, een badjas en slippers zijn verplicht. je kan het zelf meebrengen of bij ons huren. 

Twee uur private sauna : 45 euro/persoon (inclusief 2 glaasjes cava (of alternatief) en water)

Twee uur privé verwenning: 65 euro/persoon (inclusief 2 glaasjes cava (of alternatief), water, the, een tapasplank en ademhaling bevorderende geursteentjes))

Twee uur private sauna en 2 uur publieke wellness: 60 euro/persoon (inclusief 2 glaasjes cava (of alternatief) en water)

En natuurlijk kan je hier nog een duobehandeling- of massage bij boeken!

 

 

Maak je reservatie