Selfness & Rituelen

Boost je wellness beleving met één van onze selfness tools.

Selfness pakket ‘sauna geurensensatie’. Haal meer uit je  prive saunabeurt en maak je luchtwegen vrij. Wij zorgen voor hittebestendige stenen potjes met aan het seizoen aangepaste geuren die voor een optimalisatie van de saunabeleving zorgen. (16 euro voor 2 personen)

Selfness pakket ‘Hammamritueel'. Reserveer de hammam privé. Met scrubzout, een scrubhandschoen, amandelolie, reiniginsgbonbon, en bodylotion en shampoo maak je wellnes beleving helemaal af. Aan het einde wordt er ook een marokaanse thee geserveerd. (15 euro/pp,minimum 2 personen)

Infrarood voetsauna. De weldadige combinatie van een infrarood behandeling en een voetmassage. Om samen van te genieten met een tasje thee of koffie. (16 euro voor 30 minuten)

Selfness nekmassage. Zalig met een thee of een koffie genieten van een weldoende 'kneding' van de nek (16 euro voor 30 minuten)

 

Of haal meer uit je bezoek aan de sauna, de hammam en het zwembad via een ritueel. Ontdek wat het je kan bijbrengen inzake beleving, fysieke gewaarwording en mentaal evenwicht.

Sauna ritueel.De saunameester leert je hoe ‘opwarmen’ ook hier belangrijk is. De spieren worden klaargemaakt voor de hitte, de scrub zet de porieën open. Hij leert hoe "goed zweten" wordt afgewisseld met een verfrissende afkoeling. Heerlijk relaxerend zonder inspanning. De optimale saunagang in 2 fazes om te leren hoe je het het best aanpakt.

Razul ritueel. Een scrub en een scrubhandschoen, een schaaltje warm water, een etherische olie naar keuze en een pakking naar keuze, dit zijn de ingrediënten die ons hamam ritueel tot een echte beleving maken. Het intens zuiveren van jouw lichaam en geest staat hier centraal. Als een herboren mens -en met een munt theetje- zal je onze hamam verlaten. Je kan kiezen tussen een aantal pakketten naar keuze : Eucalyptus (verfrissend) - Rozen (verzachtend) - Chocolade (verstevigend) en Rhassoul (detox).

Tenslotte kunnen er ook workshops georganiseerd worden voor mensen die binnen een bepaald thema wat meer kennis wensen op te bouwen

Yoga workshop

Meditatie of mindfullness workshop

Klankschalen initiatie. Ontdek de meditatieve kracht van klankschalen

Massage of zelfmassage workshop. Voor jezelf zorgen zou een topprioriteit moeten zijn. Dagelijkse spanningen door ons actief leventje hopen zich op en smeken om aandacht. Met de nek- en schoudermassage leren we jou hoe je jezelf kan verwennen maar ook hoe je preventief hoofdpijn en stramme spieren kan ontspannen. Een ideale break voor tijdens de kantooruren! Onze voeten dragen ons overal naar toe. Het is zo evident dat we er weinig aandacht aan besteden. Hoog tijd om onze voeten eens flink te verwennen. Beter gezegd te "laten" verwennen. We leren jou een ontspannende voetmassage aan. Een geutje verwarmde massageolie en een aantal bijzondere technieken zorgen ervoor dat je op wolkjes loopt.

Verzorgings en/of maquillage workshop. Niets zo leuk als met dames onder elkaar te make-uppen! Een make-up workshop is dan ook ideaal om met een vrijgezellenfeestje, vriendinnennamiddag of collega’s te plannen. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt. Met jullie eigen producten leer je stap voor stap hoe je make-up aanbrengt.  Tijdens de workshop leer je jezelf mooi op te maken aan de hand van de 10 basisprincipes voor make- up. Dit doen we aan de hand van persoonlijke tips en tricks, van het kleurgebruik tot de aanbrengtechnieken van verschillende producten. Iedereen kan zelf uitproberen!

 

 

Duur : 60 minuten (langer sessies in samenspraak)

Prijs : 96 euro (voor 2 personen, 16euro vanaf de 7de persoon)

Maak je reservatie