Verzorgingen van 60 minuten

Bij Wu Wei werken we met 100% natuurlijke producten op basis van mineralen uit de dode zee. Bovendien zorgt het detoxerende effect van de sauna’s en de hammam dat de producten die gebruikt worden bij de huidverzorging een optimale werking krijgen. Bovendien zijn onze schoonheid specialistes getraind op behandelingen die zowel verzorgend als ontspannend werken. Alle verzorgingen worden ook aangepast aan het seizoen én aan het type huid.

Vooreerst is er de gelaatsverzorging, die geeft je huid een nieuwe boost met een diepgaand, verfrissende en hydraterende verwennerij. De verzorging hydrateert, strijkt fijne lijntjes glad en maakt de huid weer soepel. De huid wordt in haar natuurlijke en gezonde toestand hersteld en geeft het gelaat een zachte gloed van vitaliteit. De deugddoende gelaat, hals en decolleté massage (30 minuten) maakt deze behandeling tot een compleet verzorgings- en verwenningsmoment. Ze omvat een gelaatsanalyse, gelaatsreiniging (Tonic, peeling, renewal gel) , gelaatmassage, masker , dag- of nacht crème, product staaltjes

Daarnaast is er een weldadige en revitaliserende spaverzorging van de voeten. Een voetbad met Dode Zee-zouten zorgt meteen voor een ontspannen gevoel. Nagels worden bijgeknipt en gevijld, nagelplaat en nagelriemen worden proper gemaakt, overtollige eelt verwijderd. Daarna wordt de huid gezuiverd en ingepakt met zachte diepverzorgende producten. Een heerlijke scrub die de dode huidcellen verwijdert en een pakking. De ontspannende voetmassage rondt het geheel af, zodat je met een hernieuwde joie de vivre door het leven kunt stappen.

Tenslotte is er de spa handverzorging met lakken van de nagels. Bij deze spabehandeling kunnen de handen tot rust komen. De verzorgende producten herstellen en versoepelen de huid. De behandeling start met een scrub en een pakking. Dan volgt een massage van de handen. In een tweede deel worden de nagels geknipt, gereinigd, worden de nagelriemen verzorgd en een basislak aangelegd. Wel enkel in combinatie met andere verzorgingen of binnen beauty arrangementen.

Bij deze verzorgingen kunnen in optie ook epilaties worden aangevraagd. Prachtige gladde benen, keurig verzorgde oksels, een streling voor het oog en een heerlijk aanvoelen. U kan bij ons terecht voor een keurig verzorgde bikinilijn of gezichtsontharing; Zowel voor manen als bij vrouwen. Wel enkel in combinatie met andere verzorgingen of binnen beauty arrangementen.

Alle verzorgingen van 60 minuten kunnen in duo worden aangevraagd. Deze vinden plaats in ruime duocabines met 2 behandelaars. De combinatie behandeling (peeling/scrub/massage) is met 1 behandelaar. De kostprijs van deze spabehandeling is niet 85 euro/persoon maar 60 euro/persoon.

 

Duur : 60 minuten

Prijs : 85 euro/persoon

Maak je reservatie