Korte massages & verzorgingen (30 minuten)

Wil je gewoon even kort ontspannen of om een specifiek lichamelijk probleem aan te pakken. We hebben een aantal massages en behandelingen van 30 minuten op de kaart staan.

Body scrub en pakking. Laat je huid grondig reinigen zodat deze klaar is om volop van de zon te kunnen genieten. Je kan zalig genieten terwijl je gescrubd wordt met een Dode Zee scrub. Daarna word je verzorgd met een serum die de textuur en de toon van de huid verbetert. Er wordt afgewerkt met een hydraterende en verstevigende body lotion. Met een stralende huid kan je verder genieten van de wellness en ben je weer bikini-proof.

Hoofd en nek massage. Door de drukpunten op de huid te stimuleren en door de trage bewegingen, wordt een herstelproces in werking gezet en verspreidt het ontspannende gevoel zich doorheen het hele lichaam

Rug- en schoudermassage. Deze behandeling is gebaseerd op een Zweedse massage, deze versterkt de immuniteit en stimuleert de bloedsomloop. Via trage verenigende bewegingen kunnen de rug en schouders zich helemaal ontspannen. Al na enkele minuten zak je weg in een diepe rust. 

 

Duur : 30 minuten

Prijs : 50 euro/persoon

Maak je reservatie