Catering

We brengen een wellness keuken : licht en gezond, veel groenten, maar ook vlees en vis, en ook wat verwennerijen. We helpen nieuwe dingen te ontdekken en laten veel invloeden vanuit de wereldkeuken binnensijpelen. We werken zoveel mogelijk met lokale producten. Onze regio is rijk aan goede producenten. Er wordt maximaal gewerkt met huisbereide zaken.

We zijn zeer informeel en willen geen keuzes maken : iedereen kan proeven en delen van onze verschillende kleine gerechtjes. Maar we hebben wel een aantal suggesties in functie van het moment van de dag, het gezelschap, de mood…

Er kan gestart worden met een koffiekoekenontbijt of gezond granenontbijt of een ontbijtbuffet(standaard voor hotelgasten aansluitend op de overnachting)

Onder de middag is er keuze tussen een broodjes & slaatjes buffet en soep ( naar keuze in de zaal of in het restaurant) of een marktmenu .

‘s avonds kan het marktmenu ook genomen worden of een meer uitgebreid menu of eventueel een menu op maat (bv BBQ, uitgebreid tapas menu…)

Watbetreft de dranken tijdens de maaltijden kan er à la carte gewerkt worden of met een drankarrangement (zonder of met alcohol)

Veggie maaltijden en maaltijden voor personen met een gluten intolerantie zijn aanwezig

Beschrijf je meeting of teambuilding en vraag om een offerte