Dé plaats voor een leven in balans én een lichaam vol energie

Lezingen, workshops, lessenreeksen en bootcamps met 2 doelstellingen - balans én energie - en aandacht voor de 7 peilers hiervan: gezonde en evenwichtige voeding, voldoende beweging én ontspanning, aandacht voor innerlijke en uiterlijke schoonheid, goede relaties en een gestroomlijnde persoonlijke organisatie.

 

Omdat een leven in balans en een lichaam vol energie de basis van je geluk zijn

Balans én Energie zijn de twee belangrijkste voorwaarden voor een gelukkig leven. Niet zo eenvoudig in de jachtige en constant wijzigende samenleving van vandaag.

Iedereens leven of lichaam raakt wel eens in disbalans. Dit kan leiden tot onaangename gevoelens, stress en allerlei andere lichamelijke en geestelijke kwaaltjes. Het komt erop aan om dit te voorkomen of snel aan te pakken. Of gewoon door er op een continue en ontspannende manier mee bezig te zijn.

 

Wu Wei : Dé zen zen oase in het centrum van Kortrijk

Wu Wei is al een paar jaar een groene oase van rust vlakbij het stadscentrum van Kortrijk. het is met zijn wellness faciliteiten, hotel en meeting center een plek waar mensen kunnen komen ontspannen én bedrijven weg van alle drukte kunnen werken.

Met ‘House of Balance’ biedt Wu Wei nu ook een waaier aan activiteiten die voor de nodige balans én energie moeten zorgen. Lezingen, workshops, lessenreeksen en bootcamps

 

5 redenen waarom The House of Balance voor jou zal werken 

Een volledig programma : alle aspecten van balans en energie aangepast aan ieders tijdsbesteding

Flexibel én budgetvriendelijk : 1 beurtenkaart voor alle activiteiten

Topcoaches : gedreven én professioneel!

Gemakkelijke én rustige lokatie : Vlot bereikbaar en gratis parking voor alle deelnemers.

Comfortabele én volledige infrastructuur : Leuke ruimtes in een groene oase

 

Vraag meer informatie aan!