De 7 peilers van een leven in balans én een lichaam vol energie

Gezonde en evenwichtige voeding

Vandaag zijn we er allemaal wel mee bezig, gezonde voeding. Een gebalanceerd voedingspatroon ligt aan de basis van een energiek en gezond leven. Maar wat is dat nu juist en vooral wat is een gebalanceerd voedingspatroon ? Elke dag opnieuw moeten we kiezen wat we gaan eten, wat zijn de juiste keuzes dan ?

 

Voldoende beweging

In onze westerse maatschappij is het zeer belangrijk om deze factor van bewegen niet uit het oog te verliezen. Onze sedentaire levenswijze brengt verschillende gezondheidsrisico's met zich mee, denk maar aan het toenemend aantal digestieve problemen, rugklachten, nekklachten... Fit in het leven staan helpt je zowel fysiek als psychisch gelukkiger in het leven te staan.

 

Ontspanning

Wu Wei is de groene oase in Kortrijk om even helemaal tot rust te komen. In onze wellness kan men zich volledig ontspannen in onze sauna's, hamman, zwembad en massages. Liever even privé, dat kan op ons dakterras, die is voorzien van de nodige faciliteiten.

 

Uiterlijke schoonheid

We zien er allemaal graag goed uit,

we komen graag goed voor de dag.

En geef toe als we een complimentje krijgen, dan voelen we ons stukken beter en krijgen we een boost in ons zelfvertrouwen.

 

Innerlijke schoonheid

Iedereen is uniek, iedereen is mooi, ook vanbinnen.

Even stilstaan bij jezelf,

even tijd maken voor jezelf in de rush van het leven,

even je geest tot rust laten komen...

Gun jezelf die rust en de voordelen hiervan zullen snel blijken.

 

Goede relaties

We leven samen met anderen, we zijn sociale wezens. We hebben contact met anderen nodig om ons goed te voelen. Voldoende sociale relaties is essentieel voor een gelukkig leven.

 

Een gestroomlijnde persoonlijke organisatie

Het leven brengt soms veel stress met zich mee,

het samenleven met anderen brengt stress met zich mee,

het werk brengt stress met zich mee,

en dit allemaal op elkaar afstemmen brengt ons soms in moeilijkheden.

Een persoonlijke organisatie van je leven is dan ook van essentieel belang om je gelukkig te voelen. Het is een kunst om allles goed op elkaar af te stemmen en je leven ook leefbaar te maken !