Selfness & Rituelen

Boost je wellness beleving met één van onze selfness tools.

Selfness pakket ‘sauna geurensensatie’. Haal meer uit je saunabeurt en maak je luchtwegen vrij. Wij zorgen voor hittebestendige stenen potjes met aan het seizoen aangepaste geuren die voor een optimalisatie van de saunabeleving zorgen.

Selfness pakket ‘Razul’. Mekaar verwennen op marrokaanse wijze in de Hammam. Scrubzout, een scrubhandschoen, olie en de juiste uitleg laten je samen genieten van de hammam zoals het hoort.

 

Prijs : 8 euro/pakket

 

Of haal meer uit je bezoek aan de sauna, de hammam en het zwembad via een ritueel. Ontdek wat het je kan bijbrengen inzake beleving, fysieke gewaarwording en mentaal evenwicht.

Sauna ritueel.De saunameester leert je hoe ‘opwarmen’ ook hier belangrijk is. De spieren worden klaargemaakt voor de hitte, de scrub zet de porieën open. Hij leert hoe "goed zweten" wordt afgewisseld met een verfrissende afkoeling. Heerlijk relaxerend zonder inspanning. De optimale saunagang in 2 fazes om te leren hoe je het het best aanpakt.

Razul ritueel. Een scrub en een scrubhandschoen, een schaaltje warm water, een etherische olie naar keuze en een pakking naar keuze, dit zijn de ingrediënten die ons hamam ritueel tot een echte beleving maken. Het intens zuiveren van jouw lichaam en geest staat hier centraal. Als een herboren mens -en met een munt theetje- zal je onze hamam verlaten. Je kan kiezen tussen een aantal pakketten naar keuze : Eucalyptus (verfrissend) - Rozen (verzachtend) - Chocolade (verstevigend) en Rhassoul (detox).

 

Duur : 30 minuten (langere sessies in samenspraak)

Prijs : 72 euro (voor 2 personen, 18 euro vanaf de derde persoon)

Maak je reservatie