Eten & Drinken

Er kan bij ons gegeten worden in de huiskamer van de Wellness. In badjas, bij het haardvuur of met zicht op het zwembad. En bij mooi weer natuurlijk in de kruidentuin of aan de rand van het zwembad. Of de intimiteit van de kamer of het dakterras van de privé sauna. (Op reservatie).

Maar je kan ook in de rust van lounge & restaurant terecht. Terwijl er wat gewerkt wordt, of een krant gelezen, of een spelletje gespeeld. Of aan de gastentafel in de keuken om een babbeltje te kunnen doen met de kok of met de gastvrouw of wat TV te kunnen kijken.

 

Bij ons ontmoet een wereldkeuken West-Vlaamse ingrediënten : Degusteer en deel!

 

Doorheen de dag kunnen er in functie van het moment, de honger, de plaats, de sfeer, de gelegenheid verschillende formules worden gereserveerd.

Ontbijt : Vroeg & lekker. Buffet van West-vlaamse producten. Elke dag in het restaurant tussen 7.15 en 10 uur. Weekend- en feestdagen van 8.30 tot 10.30 uur, 19 euro/persoon

Brunch : Cava, smoothie, kaasbord, Tzaziki, salade, marokkaans brood. Elke dag van 11 tot 14 uur in de cafeteria in de wellness, 22 euro/persoon

Noon of Sunset: voorgerecht en hoofdgerecht van de dag (met of zonder dessert). Elke dag tussen 12 en 14 en tussen 18.30 en 21 uur in cafetaria of restaurant, 29 euro/persoon (met dessert: 36 euro/persoon)

After Noon tea : Cava, thee, roomijs, chocolade mouse, crumble met warme ovenappel of Cava, Thee, vlees- of kaasbord, zoetje. Elke dag van 14 tot 17 uur in de cafetaria in de wellness, 22 euro/persoon

 

A la carte zonder reservatie kan natuurlijk ook. Heel de dag door zijn er kleinere snacks te verkrijgen in de cafetaria van de wellness.

Maak je reservatie