Maak dezelfde keuze als Jelle Cleymans, Annelien Coorevits en Leo Van der Elst

Een paar weken geleden was 'Weg zijn Wij' bij ons te gast. Jelle Cleymans, Annelien Coorevits en Leo Van der Elst waren op zoek naar een leuk Wellness Hotel. En of ze er ervan genoten hebben! Daarom dat we hun keuzes in een paar leuke arrangementen voor jullie hebben gegoten.

Indian Summer : Een dagje Wellness. De keuze van Annelien Coorevits. Een dagje ongelimiteerd gebruik van de publieke wellness, een vlierbesdrankje, de Indian Summer behandeling : een zuiverende peeling, een herfstpakking, hoofd-nek massage, een kruidenstempelmassage (40 minuten) met klankschalen In duo : een dagje ongelimiteerd gebruik van de publieke wellness, een zuiverende peeling, een herfstpakking, een kruidenstempelmassage (25 minuten) met klankschalen.

Een avondje belevings wellness. De keuze van Jelle Cleymans. 3 uur publieke badpakken wellness (vanaf 19 uur), een herfst opgietritueel in de sauna, fruit, hapje en grog.

Een nachtje in ons Wellness hotel. De keuze van Leo Van der Elst. Overnachten in een leuke comfortkamer, ontbijt voor 2 personen én een dag wellness.

Het ‘Weg zijn Wij arrangement’. Zoals in het TV-pogramma! Overnachting in een comfortkamer, ontbijt voor 2, 2 dagen ongelimiteerde wellness, de Indian Summer behandeling in duo, de avond wellness beleving.

Boek aan een scherpe prijs waar Annelien Coorevits, Jelle Cleymans en Leo Van der Elst van genoten hebben!

  • Indian Summer, een dagje Wellness. 89 euro/persoon ipv 114. In duo aan 79 euro/persoon.

  • Een avondje belevings wellness. 39 euro/persoon (minimum 2 personen) ipv 54.

  • Een nachtje in ons Wellness hotel. 159 euro ipv 190 euro (op zaterdagen en feestdagen een meerprijs van 25 euro.)

  • Het ‘Weg zijn Wij arrangement’. Overnachting in een comfortkamer, ontbijt voor 2, 2 dagen ongelimiteerde wellness, de Indian Summer behandeling in duo, de avond wellness beleving. 295 euro ipv 393.

Reserver de Indian Summer arrangementen