Februari is verliefdenmaand

Heel de maand februari 2017  heeft Wu Wei extraatjes in petto voor koppels die hun verliefdheid in de Wellness willen vieren. Extra drankjes, zoetjes, geurtjes, afrodisiaca.

De verschillende formules zijn gemaakt als een bouwpakketje, je kan zelf gaan combineren in functie van je voorkeuren en  beschikbare tijd.

En als je Valentijdag en de zaterdagen vermijdt, kan je ook nog een mooi financieel voordeel doen. Maak tijd voor mekaar!

Wellness en Heise Liebe
Een ganse dag
49 euro/persoon op Valentijn en zaterdagen. 44 euro/persoon op alle andere dagen

Een dagje ongelimiteerde toegang tot de publieke badpakken wellness. Zalig samen genieten van mekaar en van de sauna's, de hammam, het zwembad op 32 graden, het heetwaterbad op 37 graden, de jacuzzi's, de rustruimtes bij de open haarden. En lekker samen de Heisse Liebe uitlepelen : artisanaal vanilleijs overgoten met verse hete frambozensaus. Met een glaasje cava natuurlijk

Maak uw reservatie
2 uur in alle intimiteit privé sauna met afrodisiaca
2 uur
59 euro/persoon op Valentijn en zaterdagen. 54 euro/persoon op alle andere dagen.

Geniet je graag van de intimiteit van de privé sauna en het dakterras? De opeenvolging van de hitte van de sauna, de afkoeling naar 12 graden in de dompelton, de romantische plek bij het haardvuur in de finse cabane én het heetwaterbad zorgen ervoor dat de zintuigen op scherp staan. Bovendien zijn de afrodisiaca alom aanwezig : de bubbels, de kruiden van de thee, het fruit, de geursteentjes voor de sauna. je stapt als een nieuw koppel weer buiten.

Maak uw reservatie
Leer hoe je je partner kan masseren
60 minuten
39 euro/persoon (op Valentijn en zaterdagen). 34 euro/p op alle andere dagen

Wat is er zaliger dan 's avonds in de zetel wat gemasseerd te worden. als het goed gedaan is natuurlijk. Op een uurtje leren we hoe je hoofd, nek en bovenrug kan masseren. En we oefenen natuurlijk op mekaar

Maak uw reservatie
Duo lichaamsmassage met chocoladepakking
60 minuten
75 euro/persoon op Valentijn en zaterdagen. 65 euro/persoon op alle andere dagen

Een uur samen in de cabine met 2 behandelaars voor een mooi synchroon uitgevoerde massage van het volledige lichaam. Elk spiertje en vezeltje wordt onder handen genomen. De gebruikte crème is een chocoladepakking. Masseert en ruikt zalig. En er komen 2 tijgertjes de cabine uit.

Maak uw reservatie
Overnachting in een liefdesnestje
2 dagen
99 euro/persoon (op Valentijn en zaterdagen), 84 euro/persoon op alle andere dagen

Een nachtje slapen in een fijne ruime kamer, rozenblaadjes op het bed, een flesje cava in de minibar, lekker lang uitslapen en dan een rustig ontbijt...

Meer moet dat toch niet zijn?

Maak uw reservatie