Massages die in de diepte en op zingeving werken

Massages die wat verder gaan dan puur ontspannen maar ook inwerken op de innerlijke rust, of die net blootleggen waar die rust verstoord wordt.

Klankschalenmassage
60 minuten
75 euro/p

De werking van de klankschalen heeft een helende werking. De trilling van de klanken zorgt voor een vibratie waar spanningen op een hoger niveau kunnen verlicht worden. En brengt mentale, emotionele en psychische evenwicht.

  • In sportieve kledij
  • Het hele lichaam
  • Enkel op dinsdag, op specifieke aanvraag en binnen specifieke arrangementen
Reserveer deze behandeling
Meridiaanstretching en massage
60 minuten
75 euro/p

Meridiaanstreching zorgt voor een doorstroming van de levensenergie (chi), Dankzij het stretchen, vibreren en masseren komen spanningen los op zowel fysiologisch als energetisch vlak. Een helende massage waarbij de 12 hoofdmeridianen een optimale doorstroming krijgen, levensenergie en de rustgevende eigenschappen bevorderd worden. Kan je slecht slapen, kom je moeilijk tot rust, altijd gespannen? Deze behandeling is dan uitermate geschikt voor jou.

Reserveer deze behandeling
Zintuigenmassage
60 minuten
85 euro/p

Horen, zien, ruiken, voelen… een overweldigende massage. Eens je de ‘smaak’ te pakken krijgt worden alle zintuigen gestimuleerd. Laat je helemaal meegaan tijdens deze unieke massage waarbij de 7 chakra’s centraal staan en vertaald worden in klanken, geuren en kleuren terwijl je eldoend gemasseerd wordt.Laat je gedachten omschakelen in werelden van eenheid met jezelf.

  • Lichaamsmassage van 60 minuten
  • Gebruik van klankschalen
  • 7 verschillende etherische oliën en lichttherapie
Reserveer deze behandeling