Extraatjes

Enkel te boeken in combinatie met andere massages en behandelingen, binnen specifieke arrangementen en voor groepen.

 

Warm voetbad. Een voetbad met Dode Zee-zouten zorgt voor een ontspannen gevoel. In functie van het weer en de ‘mood’ kan er overal in de wellness van genoten worden. Ideaal tijdens een privé sauna beurt of om iemand tijdens een groepsbeleving of wellness feestje te verrassen.

Voetmassage. Ontspan volledig tijdens een weldadige voetmassage met hydraterende voetcrème. Je voeten die constant zitten opgesloten in schoenen kunnen deze verwenning wel gebruiken. Na deze massage loop je gegarandeerd terug op wolkjes.

Handmassage. Hoe kan je beter je handen verwennen dan met een massage? Geniet van deze korte handmassage met hydraterende handcrème. Het is een combinatie van verzorgen en verwennen. Je handen zijn constant druk in de weer en verdienen het om eens onder handen genomen te worden. 

Stoelmassage. Geen tijd voor een volledige rugmassage? Geen zin om op een massagetafel te gaan liggen? Maar wel zin in een korte maar krachtige verwenning van de nek en de bovenrug? Bij het haardvuur? Naast het zwembad? In de bamboetuin?

 

Duur : 15 minuten

Prijs : 35 euro/persoon

Maak je reservatie