Workshops

Leer zelf een aantal dingen die je goed in je vel helpen voelen en neem ze dus mee naar huis!

Workshop (zelf)massage
30 minuten
72 (max 8 personen)

Voor jezelf zorgen zou een topprioriteit moeten zijn. Dagelijkse spanningen door ons actief leventje hopen zich op en smeken om aandacht.

Met de nek- en schoudermassage leren we jou hoe je jezelf kan verwennen maar ook hoe je preventief hoofdpijn en stramme spieren kan ontspannen. Een ideale break voor tijdens de kantooruren!

Onze voeten dragen ons overal naar toe. Het is zo evident dat we er weinig aandacht aan besteden. Hoog tijd om onze voeten eens flink te verwennen. Beter gezegd te "laten" verwennen. We leren jou een ontspannende voetmassage aan. Een geutje verwarmde massageolie en een aantal bijzondere technieken zorgen ervoor dat je op wolkjes loopt.

Reserveer deze workshop
Maquillage workshop
60 minuten
96 euro (max 8p)

Niets zo leuk als met dames onder elkaar te make-uppen! Een make-up workshop is dan ook ideaal om met een vrijgezellenfeestje, vriendinnennamiddag of collega’s te plannen. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt. Met jullie eigen producten leer je stap voor stap hoe je make-up aanbrengt.  Tijdens de workshop leer je jezelf mooi op te maken aan de hand van de 10 basisprincipes voor make- up. Dit doen we aan de hand van persoonlijke tips en tricks, van het kleurgebruik tot de aanbrengtechnieken van verschillende producten. Iedereen kan zelf uitproberen!

 • Voor verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeestje, ook binnen specifieke arrangementen en workshop programma’s
Reserveer deze workshop
Workshop opwarmen en stretchen
30 minuten
72 euro (max 8p)

Een aantal oefeningen worden hier gecombineerd: chi-gong opwarmingsoefeningen gebaseerd op de Oosterse bewegingskunst, stretch oefeningen voor het hele lichaam én voor aan het werkblad, oefeningen die de spieren losmaken die meest overlast worden door bureau werk. En klankmassage, een groepsoefening die de creativiteit en het ritmisch gevoel stimuleert en bijdraagt aan het evenwicht tussen geven en ontvangen. 

 • Ook binnen specifieke arrangementen en workshop programma’s 8 euro/persoon (minimum van 72 euro)
Reserveer deze workshop
Harmonie workshop
60, 120 of 180 min.
96 euro/uur (max 8p)

Ben je de weg een beetje kwijt? Het evenwicht wat verloren? Of is de balans in de groep of het team waartoe je behoort weg? Of ben je gewoon geïnteresseerd hoe oosterse benaderingen (Chakra leer) met dit soort problemen omspringen en hoe je ze in een actuele westerse context kan toepassen?

In functie van de situatie en de beschikbare tijd stellen we een programma samen van 60, 120 of 180 minuten waarbij verschillende belevingen & technieken kunnen worden gecombineerd

 • Passieve meditatie
 • Actieve meditatie
 • Visuele meditatie
 • Objectmeditatie
 • Stretching
 • Zelfreflexie/groepsreflexie
 • Zelfmassage 
 • Inleiding chakraleer
 • Klankschalenconcert
 • Sauna en/ hammam ritueel

De combinaties kunnen ook thematisch gebeuren in functie van de kern van de harmonie problematiek (Ontspanning - Beweging - Voeding - Schoonheid (uiterlijk) - Zingeving (innerlijke schoonheid)

Reserveer deze workshop
Koken volgens je lichaamstype
150 minuten
240 euro (max 8p) + ingrediƫnten

Heb je nood aan een gezondere eetstijl? Wil je een detox die je kan combineren met je 'normale' leven? Vrouwengeluk helpt je op jouw zoektocht naar een gezonder en gelukkiger leven. Natasha Dewulf, auteur van Het Lichaamstype Plan, leidt deze kookworkshop met als resultaat: meer energie, een natuurlijk gezond gewicht en een blijvend begrip van hoe je lichaam werkt. Op het menu: Indische bloemkoolsoep, snelle couscous met groenten, home made veggie burgers en vegan chocolate chip cookies.

Reserveer deze workshop