Wat valt er te eten

Ontbijt - Op weekdagen van 7.15 tot 10 uur. Tijdens de weekends van 8.30 tot 10.30 uur.
VLAAMS, 19 euro/persoon
Appelsiensap & appelsap - “Grootmoeders koffie” of thee naar keuze – Biologisch desembrood van Compaan - Granola (homemade) met noten, zaden en fruit - hoevemelk, sojamelk, amandelmelk, havermelk - Magere hoeveyoghurt “De Natuurhoeve”, soja yoghourt - Hardgekookte en zachtgekookte hoeve-eitjes “Rollie’s” - Ontbijtkoeken - Hoeveboter “De Natuurhoeve” - Ham, jip en salami - Kaas Permeke “Baliehof” - Notenkaas “Baliehof” - Baliebrie - Artisanale confituren “De Biekorf” - Chocopasta “Milki” - Seizoensfruit
FRANS, 14 euro/persoon
Om mee te nemen. appelsiensap - “Grootmoeders koffie” of losse thee naar keuze - 2 ontbijtkoeken – peperkoek - water
Brunch – Vanaf 12 uur. Voor mensen die een maaltijd willen overslaan of 2 vliegen in 1 klap. Zoet en zout.

CAVA of niet-alcoholische bubbels - Mixed fruit gecombineerd met ofwel sojamelk, yoghurt, appelsap of melk - Gandaham, homemade chutney van rode ui - West-Vlaamse oude belegen kaas, mosterd uit Tielt -Tzatziki van yoghurt, komkommer, look, munt met geroosterd brood - Marokkaans brood

29 euro/person


Starters & Fingerfood – Vanaf 12 uur

NUTS & CO, 9 euro - Assortiment noten - Gedroogde vruchten – Rozijnen - Yoghurt met honing

CHIPS, 6 euro - Crackers en huisgemaakte guacamole

TRIO van huisgemaakte tapenades met brood, 8 euro

DIP, 8 euro - Tzatziki van yoghurt, komkommer, look, munt met brood

DAILY, 5 euro - Verse soep van de dag met desembrood

GREEN, 4 Euro - Gemarineerde olijven

SAY CHEESE, 9 euro - Kaas met mosterd

NOTENBROOD, 9 euro – Notenbrood met abrikozen of vijgenconfituur - brie

HAMMM, 11 euro - Gandaham, homemade chutney van rode ui

KOOLRABI SALADE, 17 euro
Koolrabi salade met ibéricoham, dille en granaatappel OF vegetarische versie met burrata

BROODJE ZALM , 15 euro
Broodje gerookte zalm/kruidenkaas met salade
Gerechten
Van 12 tot 13.45 en van 18:30 tot 21.15

TAJINE, 21 euro
Kip, rund of vis (inspiratie van de dag), ui, olijven, saffraan, koriander, geroosterde amandelen

FISH, 21 euro
Witte vis met truffelpuree en trostomaatjes

STEW, 17 euro
Stoofpotje Matisja met rundsgehakt, wortel, ajuin, patat

LASAGNE, 17 euro
Vegetarische lasagne met herfstige groenten (warmoes, spinazie, champignons)

QUICHE, 18 euro
Quiche met aubergine, tomaten, mozzarella en slaatje

KOOLRABI SALADE, 17 euro
Koolrabi salade met ibéricoham, dille en granaatappel OF vegetarische versie met burrata

BROODJE ZALM , 15 euro
Broodje gerookte zalm/kruidenkaas met salade

Desserten

CHILL, 8 euro
Kokos, yoghurt en speculaas roomijs, chocoladekrullen

MOUSSE, 5 euro
Smeuïge chocolademousse of speculoosmousse

RIJST, 7 euro
huisgemaakte rijstpap met bruine suiker

CRUMBLE, 9 euro
Warme gekarameliseerde appel met crumble en een bolletje ijs

SMOOTH, 6 euro
Fruit, ijs, appelsap

SHAKE, 6 euro
Fruit, ijs, sojamelk

GRANOLA, 4,5 euro
Yoghourt, Granola