De zomer bij Wu Wei

De zomer is prachtig bij Wu Wei. Aan de rand van het zwembad én boven op het dakterras altijd 5 graden warmer dan elders. De zon trekt iedereen naar buiten. En de combinatie met de warmte van de sauna's en de hammam doen wonderen met het lichaam en de huid.

Om alles nog wat te versterken hebben we 2 leuke arrangementen uitgewerkt

 

Een dagje prublieke wellness met een kokos duobehandeling aan 64,5 euro per persoon (ipv 99 euro). Kokospakking, scrub met kokoswater en een massage met kokosolie. Kom genieten van deze Kokos verrassing! Kokos heeft een verzachtende werking en is geschikt voor het soepel houden van de huid. Op hete zomerdagen geeft kokos de huid een boost en is het heerlijk verkoelend.  Vooral de geur en de zijdezachte huid die na de kokosbehandeling ontstaat, maakt het tot een geweldige behandeling. De vrij komende geur geeft een exotisch vakantiegevoel!

 

Een dagje publieke wellness met razul én zeepmassage aan 99 euro per persoon (ipv 122 euro).De weldaden van de hammam worden optimaal in de razul sessie met modder, witte klei, scrub en de kese. En de zachte zeepmassage zuivert de huid helemaal. Bij mooie zomerdagen ook mogelijk buiten in de bamboetuin! Geweldig dat ritueel waarbij

 

 

Zuiver de zomer in met Razul én zeepmassage
99 euro/persoon
  • Ongelimiteerd gebruik van de publieke wellness
  • Razulsessie in de hammam
  • Zeepmassage van 50 minuten

Bij mooi meer en indien gewenst kan de zeepmassage ook buiten in de bamboetuin worden gegeven!

Reserveer een arrangement in de kijker
Geef je huid een boost met het kokos arrangement
64,5 euro/persoon
  • Een dagje ongelimiteerd gebruik van de publieke wellness
  • Kokokspakking
  • Scrub met kokoswater
  • Rugmassage met kokosolie

Enkel boekbaar in duo, 60 minuten saemn in de cabine

Reserveer een arrangement in de kijker