Oudejaar 2017

Ben je op zoek naar iets anders om het volgende oudejaar te vieren?

Wel : Wu Wei en oudejaar is eens iets wat anders. Geen toeters en bellen, wel rustig en intiem genieten in een totaal andere sfeer.

Een belevingsavond in de wellness. De overgang van oud naar nieuw vieren in zwembroek, badpak en badjas. Met een mix van wellnessbelevingen in de sauna en de hammam, lekker genieten van de wereldkeuken tussendoor en tijd genoeg voor wat rustige en intieme momenten in één van de hoeken en kantjes van de spa.

Het menu voor dit jaar :   Timbaaltje van verse en gerookte zalm met fetaroom en Thaise asperges - Gobi manchurian,verse Oosterse gestoomde groentenschotel met tofu - Bhuna kip met geurige massala en saffraanrijst - Gestoomde yoghurt met kardamom en saffraan - Firni, rijstdessert met witte chocolade en crumble van nootjes - Chocolademousse met vijfkruiden en steranijs

 

Oudejaarsnocturne : Van oud naar nieuw in zwembroek, badpak en badjas
Van 20 tot 1 uur
99 euro/persoon

Vier oudejaar in zwembroek en badpak. De oudejaarsnocturne start naar aloude traditie om 20 uur in de publieke wellness. Het programma is een opeenvolging van belevingen met geuren, kleuren en grote temperatuurverschillen in hammam, sauna en buitenzwembad.

Tussendoor proeven we ook van een paar gerechten uit de wereldkeuken. Ontspannen in badjas bij het haardvuur. Lekker is het in ieder geval.

Tijdens de overgang naar het nieuwe jaar genieten op het dakterras en vnuit het heetwaterbad we met een glaasje champagne van het vuurwerk spektakel met live geroosterde marshmellow.

Na de eerste opgietsessie van het jaar in de sauna kan er nog tot 2 uur rustig verder genoten worden van de wellness.

Max 30 deelnemers!

Ik reserveer een plaatsje met oudejaar